Utmerket kvalitet

Semilac tilbyr et komplett spekter av profesjonelle produkter til negler som brukes av skjønnhetsakademier, skjønnhetssalonger samt enkeltkunder. Vi har alt nødvendig for en perfekt manikyr og pedikyr behandling.

Våre produkter inneholder en innovativ SEMILAC® UV hybrid neglelakk, som kombinerer Gel UV og neglelakkens egenskaper. Den er tilgjengelig i over 200 farger!

Produktene våre av høy kvalitet og er et profesjonelt produkt med spesielt utvalgte pigmenter som gjør fargen intens opp til 4 uker.

Semilac er annerkjent i hele Europa og har vært utprøvd i 32 land. Kvinner fra hele Europa finner Semilac et trygt og pålitelig produkt. Sa mange kan ikke ta feil!

Vi har private og profesjonelle kunder i land som Frankrike, Spania, Hellas, Tyskland, Polen, Portugal, eller Storbritannia og de ble helt forelsket i produktene vare.

Hva satser vi pa?

Vi satser på hoyt kvalitet. Om vi har Dette gjennspeiles av lojaliteten til våre kunder og vår stadige utvikling. Vi bestreber oss på å levere de beste mulige produktene. For å gjøre deg og dine negler sunne og vakre.

Best i pigment!

Få eksklusiv tilgang

Registrer deg som skjønnhetssalong og bestill med rabatterte priser

By clicking register, you agree to the Terms & Conditions

Log In Lost Password